27 Haziran 2013 Perşembe

su sizintisini tespit etme

Su sızıntısını tespit etme % 25 indirimli fiyatlar ÇÖZÜM MERKEZİNDE ayrıntılı bilgi için İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında bulunan merkez ofislerimizi arayınız .Kırmadan su kaçak bulma ancak günümüz teknolojisini kullanılarak yapılmaktadır 10 metreye kadar derinlikteki su sızıntısını tespit etme , pimaş içi gözlem kamera sistemi sayesinde yapılır .

Su kaçak tespiti yapan firmalar yüzeyden kamera sistemi ile sızıntı olan yerin şebeke suyu ,atık su ve kalorifer suyu mu olduğunu cihazla su kaçak arama sayesinde yapılmaktadır .

 Taramalar sonucunda bulunan sorunlu bölge tamir edilerek garanti belgesi verilir .

Bazı durumlarda birden çok yer kontrol edilebilmektedir ama genellikle mağdur olanın bir üst katından çıkmaktadır . Bitişik dairelerden su tuğla arasından yürümesi söz konusur su sızıntısını tespit etme konusunda profesyonel yardım alınız .

Çözüm Merkezi İstanbul için su tesisat kaçağı bulma sorunlarını çözmek için 1998 yılında kurulmuş sektörün lider firmasıdır . İyi olan hep taklit edildiğinden bazı yazılar , raklamlar vb gibi alanlarda taklitlerimiz mevcuttur ancak bu şahıs ya da firmalar tespit ücretini yapılamayacak şekilde söyleyerek gereken cihazları da olmadığından yanlış tespit yaptığı görülmüştür . İnternet sitesinde her şey güzel bir cep telefonu yazarak alo su tesisatı arayın biz sizin paranızı alalım bir daha sorun olursa meşgule veririz veya sorun olursa aramzsanız iyi olur . Lütfen dikkat edelim tespit yaptıracağız firma alo değil kurumsal bir firma olsun resmi bir ad , yer , fatura ve cihaz bilgileri çok önemlidir .

Firmamız 1998 yılından bu yana kurumsallığı ön planda tutarak İstanbulun her iki yakasında varlığını sürdürmektedir .

Fatih ve Kadıköy Merkezi Ofislerini arayınız .






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder