20 Haziran 2013 Perşembe

su kacak tespiti

Su kaçak tespiti servislerinde yaz kampanyası fiyatlarımızda % 25 indirim yaptık . İstanbulun her iki yakasında ofislerimiz mevcuttur arayabilirsiniz . Su kaçağının nereden geldiğini bulamıyorsanız işte size kesin çözüm , bilgisayarlı boru görüntüleme sistemleri sayesinde su arızası noktasal bulunur sizde rahat bir nefes alıyorsunuz . Ufak bir su sorunu komşu ile mahkeme salonlarına bile taşınabilir evet firmamız 1998 yılından beri tespit işleri yapmaktadır ve mahkemeye bilir kişi olarak bir çok davaya rapor gönderdik .

Genelde tesisat sorunlarında mahallemizin şirin toton amcası devreye girer , bir kaç yeri kırar su kaçağı amcamızı yormuştur komple yenileme teklifini size sunar maliyeti çıkarttığında altından kalkılamaz hale gelir fakat cihazla yapıldığında sadece sorunlu bölge bulunan bir kaçaktır bu seçim ve karar elbette müşterilerimize aittir. Komple tesisat yenilemekle bir tespit ücreti ödeyim tamir yaptırmak arasında maddi farkı ölçecekler tabikide .

Firmamız bulamadığı su kaçakları yoktur ve bu yüzden iddia ediyoruz bulamadığımız kaçak olursa ücret talep etmiyoruz .

Firmamız yaptığı her tespit sonrası rapor düzenler bu sayede nerde ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz . En büyük sıkıntımız işin erbabı olmayan ( ne yekün cihaz sahibi nede cihazı kullanmayı bilen ekip ) kişilerin bizi ve sektörü sekteye uğratması . Dolayısı ile memnuniyetsiz müşteri oluşması , ucuz su kaçak tespiti diye yaptıkları işe 3-4 kere gittikten sonra yapılan işlem doğru olmadıktan sonra verdiğiniz ucuz tespit ücretinin size ne getirisi var .
Saygı değer müşterilerimiz lütfen internet reklamcılığı tuzağına düşmeyiniz . Çalışacağınız firmanın bir sabit telefonu olmalı yeri belli olmalı , kullandığı cihazları size tanıtmalı , tamirine garanti vermeli , fatura kesmeli fatura ibraz etmez ise yapılan yanlış bir işlemde hakkınızı asla arayamazsınız fatura sizin güvencenizdir .



Firmamız İstanbulun köklü firmalarından olup yaptığı tespite ve onarıma garanti vermektedir .
Avrupa ve Yakasında ofisleri servis araçlarına sahiptir , bir çok kaçak türü ile önceden karşılaştığından sizin sorunu da bulması pekte zor olmayacaktır .


Ev veya iş yeri fark etmez su kaçakları tespiti için bizi arayabilirsiniz . Kombi su eksiltmelerine karşı ilaçla su kaçağı kapama yöntemi kullanıyoruz . Kombi bar düşümüne göre bizi arayabilir etrafı kırdırmadan bu dertten kurtulabilirsiniz , kırmadan su kaçağı tespiti derken ilaçla tedavi yöntemini açıklayalım  ; tesisata verilen ilaç hava ile temas ettiği anda kristaleşir ve deliği kapar pek çok müşterimiz uygulamadan önce inanamadı ancak uygulamadan sonra hepsi memnun kaldı çünkü etraf kırılmadan sorun çözüldü .




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder