12 Haziran 2013 Çarşamba

kirmadan su kacagi tamiri

Kırmadan su kaçağı tamiri mümkün mü ? Nasıl yapılır ?  Maliyeti ne olur ? Fayanslar İtalyan kırdırmak istemiyorum , antika seramikleri kırmadan su kaçağı tamiri nasıl gerçekleşir ?

Evet su sızıntılarının yerini sadece ilaçlama sistemiyle garantili olarak kapatıyoruz . Kaçakların derecesi maliyeti doğrudan etkiler . Avrupadan ithal ilaçlama sistemiyle patlak borular artık sorun değil . Kırmadan su kaçağı tespit %100 çözüm üstelik tüm İstanbul a su kaçağı bulma servisi .



Kimyasal sayesinde kırmadan ve garantili çözüm . Etki alanları , derz boşlukları , temiz su tesisatı , kombi su eksiltmelerine karşı kristalleşerek kapama özelliği . Tesisata her hangi bir zararı olmadığı belgelerle kanıtlanmıştır  . Güvenle kullanabilirsiniz .

Firmamız 1998 yılından bu yana ilaçlama sistemini kullanmaktadır . Evim kırılmasın dökülmesin diyorsanız lütfen bizi arayınız .


Şirketimiz İstanbulun köklü firmalarından olup Avrupa ve anadolu Yakasında ofis , servis araçları mevcuttur . Çekinmeden 7/24 arıza bilirimi yapabileceğiniz sabit telefon hatları .


Kalite , güven ve memnuniyeti ön planda tutan firmamız .Yapılan her tespit ve onarıma garanti vermektedir . Kırmadan tesisat kaçağı bulma ilaçlama sistemleri sayesinde artık hayal değil Avrupadan sonra şimdi Türkiyede .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder