6 Haziran 2013 Perşembe

su kacagi yer tespiti

Su kaçağı yer tespiti evi kırıp dökmeden sorunlu bölgenin bulunmasıdır . İşte tamda bu noktada firmamız devreye giriyor fazladan bir yer kırılmıyor sadece patlak olan bölümün su kaçağı yer tespiti yapılır .

Su kaçağı bulma için gerekli tüm kamera sistemi donanımına sahip olan firmamız size ek tadilat masrafı çıkarmaz fayans yenilemek zorunda kalmazsınız .Teknolojik sistemleri yakından takip eden firmamız piyasadaki su kaçak cihazlarının en iyisine sahiptir . Su kaçağı cihazı ile yapılan aramalarda su kaçak tespit makinemiz hemen uyarı vermektedir .

Cihazla su kaçağı bulma konusunda uzman ustalar ve bilgisayar sistemiyle hizmetinizdeyiz . Su sızıntısı olan bölge yüzeyden dedektör ve kamera sistemi ile taranır .

Avrupa yakası su kaçağı bulma firması : 0212 544 36 75 - 0212 674 69 83 - 0212 521 13 86  çeşitli bölgelerde kendi bayiliklerimiz mevcuttur  4 gezici servis aracı bölgelere dağılmıştır .

Anadolu yakası su kaçağı bulma firması : 0216 612 55 90  Tüm yakaya kesintisiz servisi 3 araçla yapılmaktadır .

Su kaçağı tespit için servis merkezlerini arayarak randevü talep edebilir ayrıntılı bilgi alabilirsiniz . Firmamız İstanbulun köklü firmalarından olup çalışanlarının her biri usta belgeli cihaz eğitimi almış tesisatçılardır . İşimize gösterdiğimiz özeni ustalarımıza da gösteriyoruz işe alınmadan sabıka kaydı ve usta belgesi istiyoruz çünkü ne idüğü belirsiz ustayı ne biz işe alırız nede sizin evinize sokarız piyasada ucuz fiyatlar vererek sağdan soldan eleman buluyorlar ve sorun durumunda bir daha o kişilere ulaşamıyorsunuz .

Tespit yaptıracağınız firmanın yeri ,cihaz bilgileri ve çalışanlarının sigortalı olup olmadığını dahi sorunuz çünkü şirketin kurumsal oluşu işteki kaliteyi doğrudan etkiler . Firmamız İstanbulun her iki yakasında yıllardır varlığını sürdüren köklü bir şirkettir .


Alt komşuya su damlaması ve kabarmalar su kaçağının en çok rastlanan sorunudur .

Yapılan tespitlerde genelde mahdur olan katın bir üstünden çıkar problem .

Çözüm Merkezi ' ni arayarak sorununuzu belirtiniz size en kısa sürede bölge servisi tarafından dönüş yapılacaktır .

Bölge servisinin kurulmasındaki amaç sorunlara anında bekletmeden müdahale edebilmektedir ve gerçekten bu konuda başarı ettiğimizi iddaa ediyoruz .










Arama Kelimeleri 

  • kırmadan su kaçağı bulma
  • kırmadan dökmeden tesisat tamiri 
  • kırmadan su arıza tespiti
  • su borusunda kaçak bulma 
  • su kaçağını kapatan ilaç
  • banyodan su sızıntısı var
  • tuvaletten su sızıntısı var
  • tavandan su akıyor
  • su tesisat borusunda kaçak yeri bulma
  • su kaçağı bulma servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder