24 Ekim 2013 Perşembe

esenler su kacagi

Esenler su kaçağı servisi ilin çevresine ve mahallelerine kırmadan su arıza tespiti servisleri vermektedir. İstanbul geneli servislerimizde su sızıntı bulma konusunda başarılar elde etmekteyiz. Sıradan tesisatçıların bulamadığı su arızalarını bilgisayar sistemi ile vakit kaybetmeden bulmaktayız.Sizde esenler ilinde oturuyorsanız ve bir su tesisatı arızanız var ise kırmadan su kaçağı tespit için bizi arayabilirsiniz.

Esenler Su Kaçağı Tespiti

İl ve çevresine arıza tespit cihazları ile su kaçağı tespiti servisi vermekteyiz. Su kaçakları genellikle alt komşuya damlama şeklinde görülmektedir bunun nedeni yer çekimi etkisi ile su betonu çözerek bi alt komşuya geçer böyle bir sorun ile karşı karşıya kalırsanız bizi aramanız yeterli olacaktır.

Esenler Su Kaçağı Bulma

Esenler su kaçağı bulma araçları sayesinde verdiğimiz hızlı servislerle tesisat sorunlarına çözüm üretmekteyiz. Kameralı arıza tespit cihazı gider borularını görüntülüme ve gider kaçaklarını bulmak için üretilmiştir. Akustik yer dinleme cihazı temiz su borusundan kaçak yapan yeri ses yardımı ile bulmak için üretilmiştir. Termal kamera sistemi ise sıcak su borularında oluşan su tesisatı kaçaklarını bulmak için üretilmiştir. Firma olarak tüm arıza tespit cihazlarına sahip durumdayız.

Esenler Su Tesisatçısı

Esenler su tesisatçısı olarak su kaçak tespiti , tıkanık gider borusu açma ,  kimysallı petek temizliği işlerinizi makine sistemi ile yapmaktayız. Tüm su tesisatı sorunlarınız için arayabileceğiniz esenler tesisatçı servisi numarasını iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

TELEFON : 0212 544 36 75 GSM : 0532 736 48 79


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder