5 Kasım 2013 Salı

su kacagi bulma firma bilgileri

Su kaçağı bulma cihaz sistemi ile etrafı rast gele kırıp dökmeden yapılmalıdır. Her hangi bir tesisatçı çağırdığınızda gelişi güzel kırımlar yaparak kaçak su borusuna ulaşmaya çalışacaktır. Bazen de hiç ulaşamamaktadırlar çünkü su betonun en zayıf yerinden kendine yol bularak bir alt kata , yan alt kata veya kendi zemine geri verebilir. Su kaçağı bulma firmamız bu tip problemlere ilk önce bilgisayar kamera sistemi ile kontrol ederek sonra sorunlu bölümü kırarak onarım yöntemi uygulamaktadır.

Su kaçak bulma reklamları veren ve ucuz fiyat veren firmalara lütfen dikkat ediniz. Firmanın yeri bir sabit telefon numarasına olmasının yanında kamera ile tespit yapabiliyor mu ? Kamerası olmayan tesisatçıyı bizden dahi olsa evinize almayınız.

Su Kaçağı Bulma

Bulma yöntemlerimiz tek bir cihaza bağlı değildir. Dinleme ile yapılan tespit , sızdırmazlık test uygulaması , termal görüntü alma ve pimaş içi gözlem kameralarımız vardır. Bunun yanında ilaçla kapama ürünlerimizde mevcuttur. Su kaçağı hakkında gereken kontroller yapıldıktan sonra en uygun onarım yöntemi uygulanmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder