13 Ocak 2017 Cuma

Kırmadan su kaçağını bulan firmalar

Kırmadan su kaçağını bulan firmalar kameralı cihazla nokta atışı su kaçağı bulma ve onarım servisi için İstanbul geneli hizmet veriyoruz. Çözüm Merkezi 4 şube 9 servis aracı ile aynı gün içinde servis vermektedir.
İstanbul su kaçağını bulan firmalar olarak 99 TL ye hizmet veriyoruz termal kamera , pimaş içi görüntüleme ve akustik dinleme cihazları ile servis veriyoruz. Evinizi sıradan tesisatçılara kırdırmadan önce bizi arayınız.

Su Kaçağını Kameralı Sistemle Buluyoruz

Kırmadan su kaçağını bulan firmalar tesisat materyal kalitesinde hasar oluşması ve zaman aşımı gibi faktörler suyun sızması için bazen yeterlidir. hani üst kat komşunun tesisat borusunda su kaçağı bulan firmalar alanında yapılan test pompası ile müdahaleler vardır ya yalnızca hava ile basınç ölçümü şeklinde olan kusurlu boruların içten onarım sıvıları ile sıfır beton kırılması vaadi ile bu çalışmayı yapabiliriz.

Kırmadan su kaçağını bulan firma odanın duvarından gelen sesleri takip edebilir. Suyu kaçıran, akıtan boruların tam yerleri ses dalgaları ile bulunabilir. Sesler azınlıkta yani pek yoksa farklı kırmadan diyebileceğimiz teknikler ile de su kaçağı bulan tesisatçı uzmanlarımız konum sabitleme yapabilir. Ses kısımlarına geri dönecek olursak duvarların içleri dinlenebilir. Fayansın altından tutun da kaçak su tespiti cihazımız ile betonun alt kısımlarındaki ses hareketliliği dinlenir. Bazı duymak istemediğimiz çevreden gelen seslerin filtre edilmesi dahil ses detektörü ile tüm veriler ışık gibi ekrana yansır. Oradaki özel araştırma sonuçları ile biz nokta diyebileceğimiz suların borudan döküldüğü yerleri hatasız bulabiliyoruz.

Kırmadan su kaçağını bulan firmalar temiz suyun sürekli betonun içine akması ve su faturalarının yüksek geldiği durumlarda kameralı su kaçağı tespiti ile aynı zamanda sıcak suların dolaşım kalitesine bakabilir. Betonun içinde biriken sıcak suyun beslendiği boruları ve alakalı su arıza tespiti için bizler termal kamera ile orada küçük bir inceleme başlatabiliriz.

Devamı için ; http://www.sukacaginasilbulunur.com/kirmadan-su-kacagini-bulan-firmalar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder