26 Ekim 2015 Pazartesi

Pendik Çamçeşme Su Kaçağı Tespiti 0216 612 55 90

Pendik çamçeşme su kaçağı tespiti özel ekibimize konu olan o kadar çok konu var ki bazen biz de acaba hangisini anlatsak diye düşünür oluyoruz. Şöyle ki kazan dairesine ait peteklere su gönderilmesi için kullanılan temiz su depoları vardır ve buradaki kirliliklere peteklere ilişkin bazen sızdırma sorunlarını bile oluşturabileceğini biliyor musunuz?



Çamçeşme Su Kaçağı Cihazlı Tesisatçı


Pendik çamçeşme su kaçağı tespiti ile eskiden beri kullanılan sistemlerin en yeni olanlarını ekibimize kazandırmış durumdayız. Kaliteli malzemeler oluşsa bile eskiden kalma ve kirliliği henüz geçmemiş olan peteklerin maalesef sıkıntıları karşınıza dert açabilir. Kirlenen bir peteğin içi çeşitli çamur, pas, kireç ile doludur ve onların daha fazla artması metali aşındıracak şekilde korozyonun başlamasına neden olabilir. Sızan peteklerdeki ıslaklığı eğer gözünüz ile fark edebiliyorsanız gizli kaçak şıkkına göre daha şanslısınız demektir ve bu bölgede ekibimizi ararsanız kimyasal kapatıcıları uygulayarak, direkt kaçakların daha fazla etrafı ıslatmasına izin vermeyiz. Şu anda petekler için uygulanabilecek bundan daha pratik bir yöntem yoktur. Sızıntılar oldukça duvar mutlaka ıslanacak ve buradan hareketle belki duvar arkasında kalmış olan benzer vakalara ilişkin yine yer tanımlama konulu bu şekilde adım atabiliriz.

Pendik çamçeşme su kaçağı tespiti ile işlevini, çalışmasını kaybetme noktasına doğru ilerleyen tesisatları olduğu gibi yenilemek yerine zararı minimum düzeyde tutabilecek bir çalışma ile yalnızca hasarlı kısımları analizlerimiz ile bulmaya devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder