15 Şubat 2014 Cumartesi

su kacagi kapatici ilaclar

Su kaçağı kapatıcı ilaçlar temiz su borularında kullanılabilir bir malzemedir. Özellikle kombi su kaçaklarında %100 etki göstermektedir. En zor bulununan kaçaklar kombi su kaçaklarıdır.Diğer tesisat arızları için özel üretilmiş kamera sistemlerine ve dinleme sistemlerine sahip olan firmamız arızaları bölümün noktasını bulmaktadır. Kalorifer tesisatındaki kaçaklar çok ufak sızdırmalar olduğu için ya termal kamera ile ya da su kaçağı onarım kimyasalları ile mümkündür.

Kombi Su Kaybı 

Her marka ve model kombilerde uygulanabilecek bir kimysal ilaç olan sıvı kapatıcı özellik göstermektedir. Hava ile temas sırasında su kaçağı olan bölümü kristelleşerek kapamaktadır.

Tuvalet Gideri Görüntüleme

Kırmadan tesisat kaçak tespiti yapmak için kamera sistemleri ile ilk önce giderlerin görüntülenmesi gerekmektedir. Doğru bir tespit için etkin cihaz kullanımı şarttır Çözüm Merkezi teknolojik gelişmeleri takip ederken alanında en son cihaz ve mobil sistemleri kullanmaktadır.

Su Kaçağı dinleme cihazları

Dinleme yaparak su kaçağı tespiti yapmak mümkündür özellikle temiz su kaçaklarında nokta tespiti yapıyoruz. Çok udak bir alanda bulduğumuz bu tür arızaları etrafı kıırp dökmeden tamir etmekteyiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder