14 Mayıs 2013 Salı

bahcelievler su kacagi tespit bulma firmalari

Bahçelievler su kaçağı tespit bulma firmaları 0212 544 36 75 - 0545 385 93 94     bahçelievler için hizmet veren firmamız su kaçak cihazlarının en iyisine sahiptir . Uzaklarda aramayın tespitçiniz burda .

Adres: YAYLA DURAĞI FEVZİ ÇAKMAK CAD. REHA APT. YAYLA BAHÇELİEVLER

Nasıl tespit ediyoruz ?

Temiz su tesisatını su test pompaları ve dinleme cihazları ile noktasal buluyoruz . Nokta atışlarımızda bu zamana kadar hiç yanılmadık .Bahçelievler su tesisatçısından su kaçakları da kaçamaz .

Pis su tesisatı için pimaş içi görüntüleme kameralarımız mevcuttur . İzolasyon kaçakları için termal kamera sistemi kullanmaktayız .

Tespit yaptıracağınız firmanın yeri ve cihaz bilgisi tespit ücretinden öğrenmeniz gerekenler arasındadır . Tespit ücretini olmayacak şekilde makul hale getirerek müşterilere yanlş tespit yapan şahıslar tanımaktayız lütfen dikkat ediniz .





Noktasal tespitlerde hiç yanılmadık . Bahçelievler için su kaçağı çözümü bulundu .Alt komşuya su mu damlıyor arayın , tavanda ıslaklık mı var arayın , dükkana su akıyor yeri belli değil mi , apartmanda duvarlarda nem ve küflenme mi var arayın . Bahçelievler su kaçağı makineli cihazlı tesisatçı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder