22 Nisan 2015 Çarşamba

bahcesehir su kacagi tespiti

Bahçeşehir su kaçağı tespiti sadece 99 TL bizi 0545 385 93 94 hemen arayın. Su kaçağı maddi olarak gelir anlamında maaşlarınızı sıkıntıya düşürmeyecek ölçülerde standart tarifelere sahip olduğumuz halde çağın son noktasına gelmiş teknolojileri kullanarak destek olmaya devam etmekteyiz.

Sıcak su azalmasının sebebi nedir?


Bahçeşehir su kaçağı tespitinde sıcak su ısıtıcı ana üniteden gelen kullanılabilir sular evinizdeki farklı noktalara aynı hat üzerinden dağılabilir. Örneğin güneş enerjisinin su deposu vardır ve buradaki azalma haliyle suyun hızlıca dağılmasına engel olacaktır. İkinci olasılık ise borulardaki kaçaklardır. 50’lik boru döşenmiş bir binada sızıntı damlacıklar halinde olabilir ve zamanla bu delik genişleyebilir. Ayrıca 1 saniyede 1 damla çıkışı olsa bile binanızı mutlaka çürütecektir lakin bu bir hayli zaman alır. Ne zaman çatlak büyürse beton iyice ıslanır ve kurutması tesisat onarımına ve zamana bağlı olarak değişmektedir. Bahçeşehir su kaçağı bulma ve onarımı için firmamızı arayınız.

Evinizi temizlerken dikkat ediyor musunuz?


Bahçeşehir su kaçağı tespitinde alaturka tuvalet kullandığınızı düşünelim ve evinizi haftada yada 2 haftada bir temizliyorsunuz ve atıkların bir kısmı tuvaleti dökülüyor. En basitinden ucu sivri metallerin genelde plastik olarak döşenen tuvalet giderlerini delme ve kaçaklara sebep olma ihtimalini düşünürsek, bu hataları yapmamanızı tavsiye ederiz. Diğer taraftan, sızıntı şüpheniz ve tuvaletinizden bir türlü gitmek bilmeyen kokular varsa bizi çekinmeden arayınız. Bahçeşehir su kaçağı tespiti tuvalet içine gider açıcı mekanizma ile görüntü alabilir ve tazyikli su basabiliriz. Lakin kaçağın çapını büyütmemek adına bunu ilk önce sadece görüntü alma ve ne yapacağımıza karar verme olarak tanımlamakta fayda var. Gerisi çatlak kapatıcı kimyasallar, varsa tıkanıklık sorununun yok edilmesi şeklinde ilerleyebilir.