20 Mart 2014 Perşembe

kirmadan tesisat tamiri

Kırmadan tesiat tamiri ancak kamera ile görüntüleme sistemleri ile yapılmaktadır. Çözüm Merkezinin sahip olduğu cihaz sistemleri sayesinde yapılardaki su kaçağı kırılarak bulunması artık tarih oldu. Eskiden teisatçılar suyun çıktığı bir kaç şüpheli yerden kırım yaparak sorunlu noktaya ulaşmaya çalışırlardı şimdi ise gelişmiş teknolojiyi kullanan firmamız var. Komple tadilat ve tamirata gerek kalmadan sızıntı yapan boru tamir edilmektedir.

Su kaçakları arızalarını kırmadan tesisat tamiri yapmak artık mümkün. Hizmetin içeriği su tesisatı sızdırmazlık test kontrolü , gider bağlantıları kameralı kontrol ve izolasyon kaçakları kontrolü yapılmaktadır. Kombi su eksiltmesi görüldüğünde ilaçla kapatma işlemleri uygulamaktayız.

Avrupa teknlojisini kullanarak hizmet vermekteyiz. Sizinde bir alt daireye su damlamaları ve küflenmeler var ise kırmadan su kaçağı tespiti yaptırmak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.

Yapılan tespit ve onarımlar şirket garantisi altındadır. Tespit yapıldıktan sonra onarım için ayrı bir tesisatçı aramanıza gerek yok gereken onarımları firmamız garantisi altında yapılmaktadır. İstanbul içi işler almaktayız hem Avrupa hemde Anadolu Yakasında ofis ve servis araçlarımız vardır. Sizlere en kısa sürede hizmet vermek üzere kurulmuş 4 ekip üyesinde sahibiz. Ekiplerimizin araçlarında tüm tespit cihazları tamdır.

Su kaçağı tespiti için ; Akustik dinleme düzeneği ( Resimde görülen sistem ) Görüntüleme kamera sistemleri ve termal kamera sistemleri ile hizmet sunuyoruz. Eğer tıkanıklıktan dolayı bir kaçak söz konusu ise yine kırmadan kanal açma makinesine sahibiz.

Çözüm Merkezi Tesisat üzerine kurulmuş genel hizmet veren özel kuruluştur. Yapılan her işe fatura kesilmektedir resmi olarak bu işi yapmaktayız. Piyasada ucuz fiyat vererek tespit işleri yapıyoruz diyen firma bile olmayan şahıslara itibar etmeyiniz. Bu konu hakkında bir çok mağdur olan müşterilerimiz olmuştur. Hizmet alacağınız firmanın yeri , servis ağı , çalışan sayısı ve kullandığı makine sistemi çok önemldir. Unutmayın ki sadece dinleme cihazı su kaçağını bulmaz görüntüleme sistemleri ile gider bağlantıları kaçakları kontrol edilmesi gerekmektedir.