25 Temmuz 2013 Perşembe

su kacagi bulma atasehir

Su kaçağı bulma ataşehir servisi . Tesisatçınızı uzakta aramayın bizde ATAŞEHİRDE SU KAÇAĞI TESPİTİ işleri yapıyoruz . Kameralı sistemle tesisat arızalarını bulan firmamızı 7/24 arayabilirsiniz .

Yapılan tespit ve onarımlar ataşehir su tesisatçısı tarafından garanti altına alınmıştır . Her  hangi bir arıza durumunda ücretsiz servis verme garantisi veriyoruz .

Nokta atışlarımızda hiç yanılmadık . Alt komşuya su mu akıyor yeri belli değil mi , fayansların arasından su mu çıkıyor , küflenme kabartılar mı var , kombi su mu eksiltiyor panik yapmadan bizi arayabilirsiniz .

Yer :  ATA 3 / 5 ARKATLI ÇARŞI NO:2 / ATAŞEHİR

Tel : 0216 612 55 90  Gsm : 0532 736 48 79 

Son sistem termografi kamarası ile tesadüflere yer yok . Suyun çıktığı yer kaçağın olduğu yer anlamına gelmez su betonun en zayıf noktasından kendini dışarı verir gereksiz tadilat sürecine girmeyin .

Ata tesisat bir Çözüm Merkezi Üyesidir .


Ataşehir kameralı tesisatçı noktanız . Su kaçağı ataşehirde bizden sorulur .

11 Temmuz 2013 Perşembe

su kacagi tespiti

Su kaçağı tespiti işlemi son teknoloji görüntüleme kameraları sayesinde artık kırmadan yapmak mümkün oldu . Bu sayede sızıntı sorununu çözmek artık dert değil sadece çalışacağınız firmanın profesyonel olmasını seçmek yeterli olacaktır . Çünkü günümüz internet sektöründe bir çok sahtecilik dolandırıcılık maalesef ki vardır . En kötüsü sektörümüzde de var . Şöyle bahsetmeliyim ki tespit ücretini yapılamayacak kadar cazip fiyatlara çekerek servis veren şahıslar görülmüştür . Bu şahıslar sadece bir cep telefonunu internete yazarak alo su kaçağı tespiti servisi vermektedir . İlk önce çalışacağınız firmayı doğru seçin , iyi bir firmada olması gereken özellikler şöyledir .

Sabit bir yer , yani bir cep telefonu yazarak servis vermemeli ,bir sorun durumunda arayacağınız bir sabit hat mutlaka olmalı ve yerini bilmelisiniz . Evini boşa kırdıran su kaçağı mağduru insanlar gördük ve bu yüzden bunu ap açık burada belirtmek istiyoruz .

Şirket mi yoksa internete site açıp reklam veren kimseler mi , günümüzde internete paralı reklam vermek çok kolay oldu bu sayede işi bilen bilmeyen yetkisiz insanlar sektöre girdi . Çalışacağınız şirket yaptığı işlem sonunda size fatura kesmeli mutlaka bir servis raporu bırakmalı ki gelecekte nerede ne yaptığını bilmeli ve siz bunu ispat etmelisiniz .

Servis ağı , tek kişi mi yoksa kurumsal bir şirket mi ? Şirketin kurumsal olması inanın işteki kaliteyi doğrudan etkiler . Çözüm Merkezi olarak Avrupa ve Anadolu Yakasında sabit ofisimiz aynı zamanda servis araçlarımız mevcuttur . Yapılan her türlü tespit şirket tarafından garanti kapsamındadır .İstanbulun her bölgesine su kaçağı tespiti servisimiz vardır .

Gerekli alet ve edevatın yanın da eğitilmiş bir personel , Su kaçağı cihazları sadece dineleme yolu değil , pimaş içi kamerası  ve termal kamera sistemleri kullanılması gerekmektedir . Tek bir cihaz su kaçağı bulma işlemini yerine getiremez .Firmamız sektörün en son model görüntüleme kameralarına sahiptir .

Ne kadar anlat sakta görsel bir video ile bir  su kaçak bulma işlemimizi izlemenizi öneriyoruz .




Fazladan bir yer kırmadan su kaçağı tespit işlemi yerine getirilmiştir . Kamera kullanımı sayesinde su kaçakları bulunuyor görüntüleme kamerası olmayan personeli bizden dahi olsa evinize almayın sonra arkası gelmeyen sorunlarla karşılaşırsınız .

Şirketimizin merkez ofislerini arayarak ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz . Randevu içinde en yakın ofislerimizi arayınız . 7/24 çağrı merkezimiz mevcuttur .

Kırmadan su kaçaklarının bulunması için bizimle irtibata geçiniz . Diğer firmalardan farkımız kullandığımız teknolojidir  verdiğimiz garanti süreside işçiliğimize sonsuz güvenimizden gelmektedir. Tesisat arızaları bekletilmeye gelmez özellikle su tesisatı kaçakları bekletildiğinde tahribatı çok daha fazla olacaktır . Şöyle ki deprem kuşağında olan ülkemiz için çok tehlikeli bir durumdur su betonu çözer ve demirleri çürütür yapı sağlamlığını yitirir .

Cihazla su kaçağı bulma ; ev , villa ve geniş alan tespit cihazları ile mümkündür . Su sızıntı sorununun kırılarak bulunması arkası gelmeyen maliyetleri getirir .