28 Mayıs 2013 Salı

beylikduzu su kacagi bulma servisi

Beylikdüzü su kaçağı bulma servisi 7/24 Hizmetinizde 0545 385 93 94 no lu telefon numaralarından Adakent bölgesi tesisat ekibi şefi ile görüşebilir servis talep edebilirsiniz .

Kırmadan su kaçağı tespit işlemlerinizi özel kameralı sistemle yapmaktayız . Su kaçakları genelde alt komşuya damlama şeklinde görülür başka türleride vardır ama en çok rastladğımız kaçak şikayeti budur .

Size gereksiz tafilat masrafı çıkarmamak adına sadece sorunlu bölgeyi tespit ediyor ve onarıyoruz .

Her tespit sonrası arıza formu oluşturuyoruz bu sayede nerde ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz .

Yapılan her işin ardından fatura ve rapor tutulur yapılan işler 2 sene firma garantisi altındadır .Bizden kaynaklanan bir sorun olursa ücret talep edilmez ve aynı gün servis verilir .Yaptığımız işin daima arkasındayız ve bu yüzden İstanbulun en köklü su kaçak bulma firmasıyız ofislerimizi her iki yakada faaliyettedir her hangi bir sorun durumunda bizi arayabilir yardım talep edebilirsiniz .



BEYLİKDÜZÜ /ADAKENT SERVİSİ TELEFON NUMARASI


  • beylikdüzü su kaçağı cihazlı tesisatçı
  • beylikdüzünde su kaçağı makineli yer
  • beylikdüzü su kaçağı tespiti

27 Mayıs 2013 Pazartesi

avcilar su kacagi tespiti ve bulma firma

Avcılar su kaçağı için İstanbul için kurulmuş özel ekiple avcılar bölgesi ekibi size yönlendirelecektir . 7 Araçla İstanbulun bölgelerine dağılmış bulunmaktayız .

Avcılar servis bölgeleri , e-5 , üniversite mah. , denizköşkler , firüzköy ,ambarlı , avcılar merkez, gümüşpala , parseller , tahtakale , cihangir ,mustafa kemal paşa ve yeşilkent semtine su arıza tespiti ekiplerini aynı gün içersisinde yönlendirebiliryoruz .

Amacımız su kaçağı ve su kaçakları bulma sorunlarınıza anında firma desteği sağlamak . Kaliteyi uzaklarda aramayın avcılarda su kaçağı tespiti işleri yapan firmanız burda .

Avcılar su kaçağı bulma servisi 7/24 telefon numaraları
yan tarafta verilmiştir . Sabit tel : 0212 674 69 83
                                    Avcılar/Merkez

 Bugüne kadar nokta atışlarmızda hiç yanılmadık yaptığımız her tespite ve onarıma garanti verdik .Bu yüzden İstanbulun ve sigorta şirketlerinin tercihi olduk .Sizde evinizi riske atmayanlardansanız bizi tercih ediniz.

HİZMETLERİMİZ 

  • avcılar su kaçağı tespiti ve onarımı
  • avcılarda su arıza tespiti
  • avcılar bölgesi cihazlı tesisatçı



24 Mayıs 2013 Cuma

su kacagi bulma servisi

Su kaçağı bulma servisi  , sızıntının yerini bulamıyormusunuz ? evinizi kırdırmaktan mı korkuyorusnuz ?

Çözüm Merkezi su kaçaklarını hiç bir yeri kırmadan noktasal bulmaktadır size ek tadiat masrafları çıkarmdan sorunlu bölgeyi bulur ve aynı zamanda onarır .

Avrupa yakası ve Anadolu Yakasına su kaçağı servisi vermekteyiz . Su sızıntıları genellikle alt komşuya damlama şeklinde görülmektedir . Kabartılar ve sızıntılar komşunun tavanında dökülmeler meydana gelmektedir . Fazla bir yer kırmadan sorunlu bölgeyi özel kamera ile buluyoruz .

Vakit kaybetmeden bizi arayınız .Çözüm Merkezi noktasal su kaçağı tespiti  videosunu izleyebilirsiniz .



  • su kaçağı tespiti servisi
  • su kaçak bulma servisi

21 Mayıs 2013 Salı

esenyurt tesisatci

Esenyurt tesisatçı size bir telefon kadar yakın kırmadan su kaçağı tespit işlemlerini yapıyor . Nasıl mı özel kameralı sistemle artıke vinizi kırmaya dökmeye son noktasal olarak bulunan kaçaklar etrafı kırmadan onarılır .

Çözüm Merkezi 1998 yılından bu yana su kaçağı tespiti işleri yapmaktadır sizinde su sızıntı sorununuz var ise , alt komşuya su akıyor ise lütfen bizi arayın . Beylikdüzü ,esenyurt ,haramidere, bahçeşehir ve hadımköy bölgelerine su kaçak arama servisimiz vardır esenyurt tesisatçı sizin için hizmet veriyor .

Volkan usta/ ESENYURT BÖLGESİ


Tespitlerden kesitler ;





İşte akça burgaz da yaptığımız bir noktasal tespit .


esenyurt için hizmet veren bir firmayız çevre bölgelere sadece su kaçağı tespiti işleri için gitmekteyiz .

15 Mayıs 2013 Çarşamba

gaziosmanpasa su kacagi cihazli tesisatci tespiti bulma

Gaziosmanpaşa su kaçağı cihazlı tesisatçı tespiti bulma işleri yapıyoruz .Gop su kaçağı tespit firmamız sızıntıların yerini kırmadan arızalı olan yeri noktasal bulup onarmaktadır .

Nasıl yaparız biz bu tespiti ?

Son teknoloji boru görünütüleme kameraları , pimaş görüntüleme kameraları , su test pompaları ile su sızdırmazlık testleri yapmaktayız . Termal kamera sistemi sayesinde izolasyan kaçaklarını buluyoruz .

Gaziosmanpaşa su kaçağı tespit firması olarak noktasal tespitlerimizi devam ettirmekteyiz .

   İLHAMİ USTA , KARADENİZ MAH.

İlhami ustanın noktasal tespit videosunu izlemek istermisiniz gop su kaçağı bulma ,


14 Mayıs 2013 Salı

bahcelievler su kacagi tespit bulma firmalari

Bahçelievler su kaçağı tespit bulma firmaları 0212 544 36 75 - 0545 385 93 94     bahçelievler için hizmet veren firmamız su kaçak cihazlarının en iyisine sahiptir . Uzaklarda aramayın tespitçiniz burda .

Adres: YAYLA DURAĞI FEVZİ ÇAKMAK CAD. REHA APT. YAYLA BAHÇELİEVLER

Nasıl tespit ediyoruz ?

Temiz su tesisatını su test pompaları ve dinleme cihazları ile noktasal buluyoruz . Nokta atışlarımızda bu zamana kadar hiç yanılmadık .Bahçelievler su tesisatçısından su kaçakları da kaçamaz .

Pis su tesisatı için pimaş içi görüntüleme kameralarımız mevcuttur . İzolasyon kaçakları için termal kamera sistemi kullanmaktayız .

Tespit yaptıracağınız firmanın yeri ve cihaz bilgisi tespit ücretinden öğrenmeniz gerekenler arasındadır . Tespit ücretini olmayacak şekilde makul hale getirerek müşterilere yanlş tespit yapan şahıslar tanımaktayız lütfen dikkat ediniz .





Noktasal tespitlerde hiç yanılmadık . Bahçelievler için su kaçağı çözümü bulundu .Alt komşuya su mu damlıyor arayın , tavanda ıslaklık mı var arayın , dükkana su akıyor yeri belli değil mi , apartmanda duvarlarda nem ve küflenme mi var arayın . Bahçelievler su kaçağı makineli cihazlı tesisatçı .

9 Mayıs 2013 Perşembe

eyup su kacagi bulma

eyüp su kaçağı bulma ve su kaçakları tespiti işleri yapmaktayız . Sizde evinizin kırılıp dökülmeden sorunlu bölgeyi bulmak istiyorsanız bizi arayınız . Eyüp te ilk ve tek cihazlı tesisatçı yız .

Nişanca , abdurrahman şeref bey caddesine bulunan firmamız eyüp ve çevresine su kaçağı hizmet vermektedir .

Temiz su tesisatı için test pompaları dinleme cihazları , pimaş içi görüntüleme kameraları , termal kamera ile izolasyon kaçakları ve kimyasal ilaçla kombi bar düşürmelerini engelliyoruz .

Kısacası eyüp için hizmet veriyoruz . 0212 544 36 75 ten merkez ofisi arayabilir randevü talep edebilirsiniz .

Daire içi , iş yeri fark etmez ,alt komşuya su mu damlıyor hiç sorun değil nerden olduğunu biz buluruz .


Merkez ofis bilgileri : http://www.hizmetmerkezi.org/su-kacagi

esenyurt su kacagi bulma tespiti

esenyurt su kaçağı bulma tespiti , hiç bir yer kırılmayacak sorunlu bölge noktasal bulunacak esenyurt su kaçağı firması size bir telefon kadar yakındır .

 Gsm :  0545 385 93 94

Evinizin kırılıp dökülmesini istemiyorsanız bizi arayın esenyurtta bu işi yap ilk ve tek firmayız. Tespit yaptırmak için araştırıyorsanız  su kaçağı yaptıracağınız firmanın ;

Temiz su tesisatı cihazı var mı ? Pimaş için kamerası var mı ? İzolasyon kaçakları için termal kamera sistemi kullanıyor mu ?  ucuz fiyatlara , internet dolandırıcılarına sakın kanmayın , GARANTİLİ SU KAÇAĞI TESPİTİ İŞLEMLERİ ESENYURT .

BİLGİ İÇİN : http://www.hizmetmerkezi.org/su-kacagi

Cihazlı tesisatçı esenyurtta hizmetinizde .