27 Nisan 2013 Cumartesi

kirmadan su kacak bulma

Kırmadan su kaçak bulma işlemini kamera sistemiyle yapıyoruz . Firma deneyimi su kaçaklarında %100 önemli çünkü piyasada bir çok firma tespitçiyiz diye reklam vermektedir bu firmalar ( firmalar demek yanlış olur öünkü tek kişi  ve ya yanında sigortasız eleman çalıştıranlara firma asla denmez , bu işteki kaliteyi doğrudan etkiler ) ucuz tespit fiyatları vererek onları çağırmanızı sağlarlar . Ucuz fiyat verdi eve geldi ne yaptı ? Doğru tespit olacak mı ?  Evinizi kırdırmaktan çekiniyorsunuz bu işi ehil olmayan bir kişiye verirmisiniz . Evet vermezsiniz  bu yazıyı mahdur olan müşterilerimiz için yazmaktayım bu ara baya şikeyetler geldi konu ile alakalı .

Tespit yaptıracağınız firmanın ücretinden önce öğrenmeniz gereken bazı şeyler var .

Yeri nerde , Tespit cihazları hakkında bilgi , temiz su dışında , pis su tesisatına kamera sistemiyle bakıyor , her kaçak temiz su ve pis su tesistından olmaz izolasyon sorunları için termal kamera sistemi kullanıyor mu ? Bazı kaçaklar fayans derz aralarından kaçırabilir yapınızı boşuna kırıp döktürebeilirsiniz . İşi uzmanına yaptırın su kaçak tespiti garantili olarak yapılır raporu size sunulur .






Web site linkimiz : http://e-sutesisatcisi.com/Su-Ka%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-Tespit.php



8 Nisan 2013 Pazartesi

su-kacagi

su kaçağı nedir ?  Sadece bir selam verdiğiniz alt komşunuzun kapıda bitmesidir  :) en güzel tabirle şaka bir yana ufak bir su sızıntısının başımıza ne işler açtığını ancak başa gelenler anlayabilir . Sıradan bir tesisatçı  sızıntı olan yeri bulmak için evi kırmaya dökmeye başalyacaktır ustam ne yaptım sen fayansları yeni adlık ya :) sorunu bulamıyorsan komple değiştir mantığı bilgisayardada aynı değilmi bir problemle reset atarız düzelirse ufak bir roblemdir gider ya açılmazsa ne olacak işte o zaman tamirciye :) Konu ile ne alaka demeyin çok alakası var . Şimdi asıl konu  su kaçağı tespiti kırmadan dökmeden sorunlu bölge bulunur İşte şekil 1 A alttaki örnekteki gibi ;




İstanbul servis alanımızdır  beşiktaş su tesisatçı bayiliğimiz açılmış bulunmaktadır . Sizin için  7 servis aracıyla  bölgelere dağılan firmamız bağcılar su tesisatçısı dan sonra beşitaşada hizmetini sunmuştur hayırlı uğrulu olsun .